About us

Our family is very important to us and one of our oldest and most significant ‘family-institutions’ is Sunday lunch followed by dessert. As a Budapestian family it has always been most inconvenient for us to go to our favourite dessert shop, find a parking spot and line up in the queue. Thus, our idea was born to open up an online dessert shop!

From that point on we’ve worked very hard with our aunt and master pastry chef Barbara Szilárd on our objectives for this venture. Not only do we strive in creating an exceptionally convenient home-delivery service, we most importantly aim to provide our customers with an extraordinary dessert experience.

The dessert component we all know and love, simply named ‘Ganache’, [ganaʃ] is a very simple cream prepared from chocolate and heavy cream. It’s one of the most fundamental ingredients found in the dessert industry best known for the quality and simplicity of its two parts. This name has been chosen because we pride ourselves on our simplicity which is based on two very important characteristics: Firstly, our home-delivery service is undoubtedly efficient and convenient. Secondly, our desserts are prepared from the finest ingredients to ensure our customers have an amazing experience!

Cukrászmesterünk: Szilárd Barbara

Tanulmányait és a szakma iránti elkötelezettségét a nemzetközileg is híressé vált Fórum Hotelben lévő Bécsi Kávéház cukrászatán kezdte, ahol a legjobb mesterektől tanulta meg a minőségi sütemények készítésének alapjait. Tanulmányi-versenyeken, majd később neves hazai és külföldi versenyeken ért el sikereket (Aranysapka, Las Vegas; Bocus D'or, Párizs). A kilencvenes években a mestervizsgát is letette, így cukrászmesterré vált. Pályáját külföldi munkák és szakmai továbbképzések színesítették (Szlovénia, Helsinki, Moszkva, Tokió).

2008-tól a váci Desszert Szalonban, majd a Centrál Kávéházban dolgozott együtt Mihályi Lászlóval séfhelyettesi pozícióban, 2009 őszétől pedig Kolonics Zoltán csapatában a Gerbeaud Házban séfhelyettesi pozícióban.

Az izgalmas francia desszertek szépsége, ízek, formák, fűszerek inspirálják munkáját. Az utóbbi években munkáját különböző hazai cégek termékfejlesztési projektjeire koncentrálta. 2019 eleje óta pedig a Ganache Cukrászda főcukrászaként vesz részt a családi vállalkozásban.