FB pixel

Házhoz visszük!

Technikai okok miatt, átmenetileg zárva vagyunk. 

Budapest első online cukrászdájaként a mi célunk, hogy vendégeink a lehető legkényelmesebb úton jussanak hozzá süteményeinkhez . Nem számít, ha éppen most fogyasztotta el a vasárnapi családi ebédet vagy csak a munkával töltött hétköznapját szeretné feldobni, a rendelt süteményeket kérheti akár díjmentes; azonnali házhozszállítással is!

Nincs több parkolóhely keresés, sem sorban állás. Válogasson kényelmesen online cukrászdánkban és mi egy órán belül házhoz visszük rendelését.

Hogyan rendelj

Kiemelt ajánlatunk

A ganache küldetése

Budapest első online cukrászdájaként a küldetésünk, hogy vendégeink a lehető legkényelmesebb úton jussanak hozzá kiváló alapanyagokból készített, nem mindennapi desszertjeinkhez és hagyományos süteményeinkhez.

Szilárd Barbara mestercukrászunkkal törekszünk arra, hogy vendégeinknek a megrendeléstől az elfogyasztásig különleges élményben legyen részük.

Még többet rólunk

Előrendelést is felveszünk!

Előrendelését bármikor le tudja adni telefonon, email-en, vagy éppen facebook messengeren keresztül, így azokból a süteményekből is tud rendelni, amik éppen nincsenek a készleten.

Amennyiben céges rendezvényre, esküvőre, születésnapi bulira szeretne nagyobb mennyiséget rendelni kínálatunkban lévő süteményekből, vagy éppen egyedi tortaméretet szeretne, keresse kollegáinkat! 

Keressen minket bizalommal és kérjen személyre szabott árajánlatot e-mailben (info@ganache.hu) vagy telefonon (+3620 586 3328)!

Cukrászunk egyedi torták elkészítését is vállalja. Ezzel kapcsolatos kérdéseit, elképzeléseit kérjük küldje az egyeditorta.ganache@gmail.com e-mail címre.

Jelenleg SZÉP Kártyás fizetésre nincs lehetőség az oldalunkon, viszont megtalál minket a NETPINCÉR-en, ahol van lehetőség ilyen fizetési módra is.