Házhoz visszük. Akár azonnal!

Nem számít, ha éppen most fogyasztottad el a vasárnapi családi ebédet vagy csak a munkával töltött hétköznapodat szeretnéd feldobni; süteményeinket kérheted akár ingyenes, azonnali házhozszállítással is.

Nincs több parkolóhely keresés, sem sorban állás. Válogass kényelmesen online cukrászdánkban és mi egy órán belül házhoz visszük rendelésedet!

Küldj sütiválogatást ajándékba egy személyes üzenettel. Lepd meg szeretteidet, barátaidat, munkatársaidat, akár küldföldről is. Keresse kollégáinkat bizalommal.

Rendelés menete

Kiemelt ajánlatunk

A ganache küldetése

Budapest első online cukrászdájaként a küldetésünk, hogy vendégeink a lehető legkényelmesebb úton jussanak hozzá kiváló alapanyagokból készített, nem mindennapi desszertjeinkhez és hagyományos süteményeinkhez.

Szilárd Barbara mestercukrászunkkal törekszünk arra, hogy vendégeinknek a megrendeléstől az elfogyasztásig különleges élményben legyen részük.

Még többet rólunk

Előrendelést is felveszünk!

Előrendelését bármikor le tudja adni telefonon, email-en, vagy éppen facebook messengeren keresztül, így azokból a süteményekből is tud rendelni, amik éppen nincsenek a készleten.

Amennyiben rendezvényre, esküvőre, születésnapi bulira szeretne nagyobb mennyiséget rendelni kínálatunkban lévő süteményekből, vagy éppen egyedi tortaméretet szeretne, keresse kollegáinkat bizalommal!

Keressen minket bizalommal és kérjen személyre szabott árajánlatot e-mailben (info@ganache.hu) vagy telefonon (+36205095269)!

Cukrászunk egyedi torták elkészítését is vállalja. Ezzel kapcsolatos kérdéseit, elképzeléseit kérjük küldje az egyeditorta.ganache@gmail.com e-mail címre.