Házhoz visszük. Akár azonnal!

Nem számít, ha éppen most fogyasztottad el a vasárnapi családi ebédet vagy csak a munkával töltött hétköznapodat szeretnéd feldobni; süteményeinket kérheted akár ingyenes, azonnali házhozszállítással is.

Nincs több parkolóhely keresés, sem sorban állás. Válogass kényelmesen online cukrászdánkban és mi egy órán belül házhoz visszük rendelésedet!

Rendelés menete

Kiemelt ajánlatunk

A ganache küldetése

Budapest első online cukrászdájaként a küldetésünk, hogy vendégeink a lehető legkényelmesebb úton jussanak hozzá kiváló alapanyagokból készített, nem mindennapi desszertjeinkhez és hagyományos süteményeinkhez.

Szilárd Barbara mestercukrászunkkal törekszünk arra, hogy vendégeinknek a megrendeléstől az elfogyasztásig különleges élményben legyen részük.

Még többet rólunk

Előrendelést is felveszünk!

Előrendelését bármikor le tudja adni telefonon, email-en, vagy éppen facebook messengeren keresztül, így azokból a süteményekből is tud rendelni, amik éppen nincsenek a készleten.

Amennyiben rendezvényre, esküvőre, születésnapi bulira szeretne nagyobb mennyiséget rendelni kínálatunkban lévő süteményekből, vagy éppen egyedi tortaméretet szeretne, keresse kollegáinkat bizalommal!

Keressen minket bizalommal és kérjen személyre szabott árajánlatot e-mailben (info@ganache.hu) vagy telefonon (+36205095269)!

Cukrászunk egyedi torták elkészítését is vállalja. Ezzel kapcsolatos kérdéseit, elképzeléseit kérjük küldje az egyeditorta.ganache@gmail.com e-mail címre.